BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Woensdag 17 Oktober 2018

    Emelisse White Labels & grote flessen Emelisse

    Pre-order Emelisse White Labels
     
    Ze zijn weer bijna afgevuld. De crème de la crème van Emelisse uit Zeeland, Emelisse White Labels. Naast 33cl, dit jaar ook in grote fles van 75cl.

    Barley Wine Bordeaux Margaux BA. Een barley wine met serieuze hinten van rood fruit en een lichte smaak van Madera. Mooie, volle, zoete en ronde smaak.12,5% ABV
    Barley Wine Jack Daniëls Auchentoshan BA. Je proeft hinten van rook en vanille. Deze unieke White Label van 11,3% ABV heeft een licht zoetje in de afdronk. Een smaaksensatie.
    Imperial Russian Stout Early Jack BA. Deze White Label heeft smaken van rook, barbecue en mokka met een kleine hint van vanille.10,8% ABV.
    Espresso Stout Rémy Martin BA. Hinten van koffie, cacao en een vleugje Frankrijk; mooie volle zoete ondertoon van de cognac. Lichte tannines van het hout. 10,5% ABV. 

    Fles (12x33cl)
    Grote fles (6x75cl)
    * Interesse in fusten? Laat het ons weten.
     
    Pre-order Emelisse grote flessen
     
    Naast grote flessen White Label, kunnen we op aanvraag ook 75cl flessen van de andere Emelisse bieren aanbieden. Bestel ze nu en ontvang ze medio november.

    Blond IPA, fles (6x75cl)


    Imperial Russian Stout, fles (6x75cl) 


    Winter Stout Apple Pie, fles (6x75cl)
    Alle White Labels en Emelisse grote flessen zijn leverbaar medio november.

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »