BESTEL VANAF 1 DOOS OF 1 FUST 1000+ BIEREN MORGEN IN HUIS ALTIJD DE NIEUWSTE SPECIALS
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Jeroen - Dinsdag 22 Januari 2019

    Lekkers uit het land van Mortagne

    De prachtige Mortagne bieren van Alvinne 

     
    Het was de hoogste tijd dat onze voorraad van Alvinne weer aangevuld werd, en de gemiddelde pH-waarde van onze bieren is inmiddels weer flink gestegen. Deze keer lichten we in het bijzonder bieren uit de Mortagne serie toe. Nieuw in ons assortiment is het bier wat aan de basis van deze lijn ligt, namelijk de Land van Mortagne, een prachtige Quadrupel waarin elegant zoet en interessant zuur elkaar feilloos afwisselen. 

    Deze topper nog niet mooi genoeg? Dan doet de Cuvée de Mortagne er nog een schepje bovenop door een behandeling van 8 maanden in gebruikte vaten van rode wijn. Het resultaat is een complex melange van zoet, zuur, tannines van wijn en hout en een onmiskenbaar randje paardendeken door de befaamde Morpheus gist.
     
    Land van Mortagne
    12,8% | IBU 34
    Een stevige Quadrupel met de kenmerkende 'wilde' smaak van de Alvinne huisgist, de Morpheus. Zuur overheerst niet, maar complimenteert juist de elegante zoete smaak van de Quadrupel. 
     
    Fles (24x33cl)
    Fust (20L)
     
    Cuvée de Mortagne
    12,8 % | IBU 45
    Het gouden huwelijk tussen de al aardig zure Quadrupel Land van Mortagne en het verfijnde van oude vaten van rode wijn.

    Fles (24x33cl)

    Recente artikelen

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »